Kantoorunit

De Containerreus biedt de mogelijkheid tot het huren van 20 ft kantoorunits. Deze 20 ft kantoorunits zijn jong, net en bieden u de mogelijkheid tot bijvoorbeeld het houden van een tijdelijk of structureel kantoor. De 20 ft kantoorunit heeft de volgende afmetingen: 6,06 x 2,44 x 2,59 en heeft een inhoud van 33M3.

Naast het tijdelijke kantoor, worden deze kantoorunits veel gebruikt in de bouw. Hier fungeert hij als kantine, of als kantoor/locatie van de uitvoerder. De kantoorunit kan zeer makkelijk aangesloten worden op het stroomnet, en kan uitgevoerd worden met verwarming.

Wanneer u speciale wensen heeft of onze prijzen wilt weten kunt u contact opnemen met ons. Wij kunnen u dan snel een passende offerte geven.

Hieronder enkele foto’s van kantoorunits. Dit geeft u een indicatie van de mogelijkheden. Wilt u meer foto’s bekijken van de kantoorunits? Stuur ons een e-mail en u ontvangt meer foto’s!

Voorbeeld kantoorunit

Voorbeeld kantoorunit 2

Voorbeeld kantoorunit 3

Overtuigd van onze mogelijkheden voor het kopen of huren van een kantoorunit?
U kunt vrijblijvend informatie aanvragen door hieronder het formulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Uw naam: *

Uw e-mail adres: *

Uw telefoonnummer:

Uw woonplaats

Uw vraag of opmerking:

(Om spam tegen te gaan)
2+2=